Mandala

Met mandala’s meer mens, met mandala’s meer toekomst. Ontrafel het mysterie binnen de cirkel en ontdek wie jij werkelijk bent. Voor groei, energie en balans.

Numerologie

Getallen hebben een betekenis die jou veel kunnen vertellen. Leer jezelf (en je talenten, krachten en overtuigingen) beter kennen en waarderen door een opleiding of masterclass te volgen.

Chakra

Open jouw bewustzijn nog verder en laat meer licht binnen door middel van kennis over de chakra’s. Bij het Educatief Mandala Instituut leer je er alles over.

Danka Hüsken: opleiding Mandala & Numerologie te Arnhem

De weg naar bezinning en ontwikkeling vinden en bewandelen kan nog best lastig zijn. Wie ben jij? Waar sta je? Wat wil je bereiken en waar wil je naartoe? Dit soort vragen help ik, Danka Hüsken uit Arnhem, je graag beantwoorden. Schrijf je in voor de opleiding Mandala & Numerologie bij het Educatief Mandala Instituut op HBO niveau, volg een training of masterclass of schakel mij in als mandalacoach. Ik help je graag jouw weg te vinden.

Wie is Danka Hüsken?

Laat ik mij allereerst even voorstellen. Mijn naam is Danka Hüsken, coach en opleider op het gebied van mandala’s, numerologie, chakra’s en tekentherapie. Door de jaren heen heb ik mij altijd bezig gehouden met psychometrisch werk om mensen te helpen in hun as (in hun midden) te komen. Dat wil zeggen inzicht in zichzelf te verkrijgen, kracht en energie te vergaren, en zo balans in hun leven te bereiken. Nieuwe kansen durven grijpen, niet bang zijn voor verandering door oude overtuigingen los te laten, en vol vreugde het leven leiden – dát is het doel!

Zo heb ik door middel van mandalacoaching jarenlang vrouwelijke ondernemers succes helpen bereiken – in hun persoonlijke en professionele leven. Daarnaast heb ik diverse boeken uitgebracht met betrekking tot mandala’s en numerologie. Mijn kennis en passie deel ik eveneens via blogs, video’s, Facebook, trainingen, masterclasses en niet te vergeten de opleiding Mandala & Numerologie.

Bekijk hier de brochure!

Opleiding Mandala & Numerologie

De opleiding is te volgen op het Educatief Mandala Instituut te Arnhem en beslaat in principe 3 jaar, waarbij we ieder jaar een ander thema induiken: mandala, numerologie en chakra’s, respectievelijk. Elk jaar bestaat uit 12 lessen totaal (9 theorie, 2 praktijk, 1 eindpresentatie). Hoewel de opleiding één geheel is, is het ook zeer zeker mogelijk om bepaalde modules los af te leggen of in de vorm van een masterclass te volgen. Ik geef jou altijd de informatie, begeleiding en desgewenst verdieping waar jij behoefte aan hebt. Het ligt er maar net aan hoe jij je wilt ontwikkelen.

Om te bepalen welk van mijn begeleidingen of trainingen het beste bij jou past, maak ik graag kennis met je. Bel gerust naar 085-8883069 of laat een bericht achter via het online contactformulier en ik help je zo snel mogelijk verder. Graag nodig ik je uit voor een persoonlijke intake. Zien we elkaar snel?

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennismaken!

Contactformulier

Contact