Mandalacursus: met mandala’s meer mens!

Wil jij ontdekken wie jij in het diepst van jouw wezen bent, wat jouw (positieve en negatieve) overtuigingen zijn en hoe jij kunt transformeren om zo het beste uit jezelf te halen? Met andere woorden: een antwoord vinden op de vraag ‘wie ben jij nu echt’? Geef je dan op voor de mandalacursus in Arnhem bij het Educatief Mandala Instituut. Tijdens deze opleiding kom jij alles te weten over mandala’s en ontdek je hoe mandala’s jou inzicht in jezelf kunnen geven.

Waarom mandala’s tekenen?

Meer over jezelf te weten komen, dat kan toch op allerlei manieren? Wat is dan precies de toegevoegde waarde van de mandala? Er zitten diverse voordelen aan een mandala maken om tot meer kennis over, inzicht in en verbinding met jezelf te komen. Mandala is Sanskriet voor ‘mysterie binnen de cirkel’. Het is een ideaal instrument om jou uiting te helpen geven aan bepaalde vragen waar je mee zit of eigenschappen die je hebt. Kort gezegd levert werken met het instrument mandala je de volgende inzichten op:

  • Wie jij diep van binnen bent
  • Wat jouw belemmerende overtuigingen zijn
  • Hoe jij deze kunt omzetten in nieuwe, positieve overtuigingen
  • Hoe jij zelfredzaamheid en balans in je leven kunt realiseren

Dat maakt een mandalacursus volgen een ideaal middel wanneer je behoefte hebt aan persoonlijke ontwikkeling – of dit nu is vanwege stress/burn-out, depressie, een trauma of grote verandering/levensgebeurtenis, of simpelweg vanwege het feit dat je bent vastgelopen en verder wilt. En er is geen plek waar je zo veel kennis over mandala’s (en dus jezelf) vergaart als bij het Educatief Mandala Instituut.

Een complete mandala-opleiding

De mandalacursus van het Educatief Mandala Instituut is veel meer dan zomaar een cursus mandala tekenen. Het is een volwaardige opleiding waarbij we diep zullen ingaan op wat mandala’s zijn en hoe jij deze kunt gebruiken om tot transformatie te komen. Ervaring met mandala’s kleuren of überhaupt met tekenen is absoluut geen vereiste. De mandala is een instrument waar iedereen mee uit de voeten kan. Ik begeleid jou volgens een beproefde methode die berust op mijn meer dan 20 jaar ervaring. Zo gebruiken we mijn eigen boeken en een speciale werkmap als lesmateriaal. Zo krijg jij alle kennis en begeleiding die je nodig hebt.

Lesdagoverzicht                    Inschrijfformulier

Laat je niet belemmeren door oude overtuigingen of patronen. Groei als persoon en wordt met mandala meer mens! Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijke intake bel je naar 085-8883069 of vul je het contactformulier in. Hopelijk tot snel bij het Educatief Mandala Instituut te Arnhem.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennismaken!

Contactformulier

Contact