Numerologie: de spirituele betekenis van getallen

Getallen zijn zeer zeker niet alleen voor de wiskundigen onder ons weggelegd. Elk getal heeft een bepaalde kwaliteit ofwel symboliek en zegt iets over jou en/of de wereld om je heen. Een onderdeel van het aanbod van het Educatief Mandala Instituut is dan ook de numerologie-opleiding. Nieuwsgierig? Meld je aan voor de opleiding numerologie in Arnhem. Zo krijg jij meer inzicht in jouw spirituele getallen en in wie jij bent. Daarnaast is er een Masterclass Numerologie waar je eerdere ervaringen en kennis verfijnt en uitbreidt. Deze start 4x per jaar: in januari - april - juli - oktober.

Inzicht en groei door getallen

Numerologie is de leer van de spirituele betekenis van getallen. Een wetenschap die sinds het ontstaan in India, eeuwenlang geleden, via Perzië en Griekenland naar ons toegekomen is. Welbekende namen zoals Plato en Pythagoras bogen zich ook al over numerologie. Niet zo vreemd, aangezien er ontzettend veel kennis en inzicht in getallen verscholen zit. Wat voor informatie/voordelen bieden zij jou zoal?

  • Je talenten en potentieel
  • Kracht, energie en balans
  • Kennis over en waardering van jezelf
  • Een eigen richting en eigen, sterke overtuigingen
  • Hoe je omgaat met veranderingen en hierdoor transformeert
  • Hoe jij jezelf positief aanschouwt en in het licht plaatst

Met andere woorden: de kennis en de kracht om je eigen koers te varen. Loop je op het moment vast? Wil je meer inzicht in wat jouw krachten en valkuilen zijn? Nieuwe kansen ontdekken en jouw leven nieuw leven inblazen? Dan is de opleiding numerologie voor jou. Zodra je de kunst van de numerologie eenmaal onder de knie hebt, zul je ervaren hoe nuttig en alom toepasbaar dit in je leven is. Het geeft duidelijkheid over zo veel zaken en maakt deze makkelijker te begrijpen en te accepteren.

Over de opleiding

De opleiding numerologie start 2x per jaar, in januari en september, en maakt onderdeel uit van de volledige, 3-jaarse opleiding Mandala & Numerologie van het Educatief Mandala Instituut. Het is echter tevens als losse opleiding of als masterclass te volgen. Om erachter te komen welke vorm het beste bij jou past, plan ik graag eerst een persoonlijke intake met je in. Er zijn hoe dan ook uiteindelijk 12 lessen in totaal, waarvan 9 theoretisch, 2 praktisch en 1 presentatie. We zullen o.a. werken met het pentagram om naar het mensbeeld te kijken, waarbij we gebruik maken van namen, geboortedata en meer.

Lesdagoverzicht                    Inschrijfformulier

Meer weten (of direct een afspraak maken)? Neem gerust contact op: tel. 085-8883069 of het online formulier. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen bij mij in Arnhem voor een intakegesprek en zie je graag aansluiten bij de opleiding numerologie.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we kennismaken!

Contactformulier

Contact